Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fideszkdnp Orbán banda nem csak korrupt, de még lop is!
  2015-04-20 19:01:46, hétfő
 
 
A Fideszkdnp Orbán banda nem csak korrupt, de még lop is!
2015.04.19. 20:43

Azért van abban valami nagyon bájos, mikor a most éppen aktuális politikai hatalom visszafelé mutogat a tyúktolvajra, szájában egy baromfi udvar teljes létező készletével, a tojástól a tápon át,a ganéig. De ugye vannak a törvények, van a bizonyíték, meg van némi vaj is néhány fejen minden rendszerben, legyen az jobb, vagy korábbi bukott balnak nevezett, így mostanában a keményen dolgozó kisembernek magának kell megállapítani mit is lát maga előtt nyilvánvalóan ha korrupciós adóforint lopásról van szó a közmunkások ebédszünetében.

Annyit azért nagyon érez a bérből és fizetésből élő felzárkóztatásra váró szerencsétlen adózó, sokan a most meg nem nevezett ellenzéki politikusok közül nem nagyon akarják kimondani az orra előtt zajló dolgokról annak bűnös voltát. Nem, mert ők nem olyanok akik ok nélkül vádaskodnak, meg a bizonyítékok nem egyértelműek, erről ebben a formában így nem lehet beszélni, meg ez úgyis csak lepereg róluk. Pedig manapság már mindenki előtt tisztán ragyog az eddig csak Orbán egy G Viktort fejében létező haveri rokoni rendszer, manapság már nagyüzemi módszerekkel működő, közpénz lenyúlásra alapozott jóléti társadalma. És az is nyilvánvaló lett, ezen hatalmi berendezkedésnek semmi sem drága az adófizetői forintok elherdálásában, azok saját részre és jó létre történő felhasználásában.

Jól kiépített rendszer tartja életben a mostani hatalom meggazdagodásának lehetőségét. Náluk van az ügyészségi vezetés, ami már családi szálakon is kötődik a botrányokhoz, ezért nem is mondható elfogulatlannak, de vizsgálatot elindítónak sem nagyon. Halogatónak, félremagyarázónak, elutasítónak annál inkább. Mert ugye a főnöki rendszer, ami működteti az állam hatalmat is, nem engedi a függetlenséget, az önállóságot, a pártatlanságot. Annál inkább kikényszeríti a megalkuvást, a beletörődést, a rendszer részévé válást. Így erről az oldalról nem igazán várható megoldás, és a kisember már tudja a korábbi tapasztalatokból, a nagyok mindig megússzák, ezért kár is aggódnia.

Persze azért bosszantja az adózót az orra előtt történő pofátlan lenyúlási hullám, a tőle elszedett megtakarításból való fényűző jólét. De nem igazán tud ellene tenni semmit az érzete szerint, mert magányosan küzd a megélhetésért, és a szüntelenül fülébe duruzsoló megmondóemberek szerint nem is történik itt semmi, csak a képzelete játszik vele. Ebben az országban teljesen normális háromezer milliárdnyi magánnyugdíj vagyon nyom nélkül való eltüntetése. Rendben van a Közgép, a Századvég, a közmédia meg a többi kormányközeli cég éveken keresztül való közpénzzel való tömése. Nincs semmi gond a trafikok államosításával, aztán nagyobb részt a híveknek való átjátszásával. Azzal sincs semmi gond, ezt a trafikmutyit egy Lázár Jánoshoz közeli ember vezényli le úgy, hogy a végén János többet ér, mint amennyije addig volt. Nem gond a földek átjátszása sem a gazdák helyett a műkörmös köze nincs hozzá emberkéknek. De az is ok, a kis mitugrász táskacipelő futsalos is százmilliókért vesz magának villát, mert ugye a család, akire annyira büszke, segít neki. Nem zavarja az embereket az azóta miniszterré kinevezett közröhej kis csicska ezen ház fenntartását nem is engedhetné meg magának a legális jövedelméből. Vagy a belváros korábbi ura is messze túl jól él a látható jövedelménél. De ez is rendben van, törvényesen nyúlt le ingatlanokat, mindenkinek visszaosztotta a neki járó részt, így nyugodtan alhat folyton bővülő lakóparkjában. De ezek csak a látványos kormányzati főgecik, akik pofátlanul nem urizálnak. És családi összefogással élnek jól.

De itt van maga a miniszterelnök is. Az ő stadionja is csak úgy lett a kert végében. Az teljesen rendben van, abban nincs semmi lopás, vagy közpénz. Dehogynem! Meg sok ember hülyének nézése is. Ráadásul ott van neki a helytartója is, aki hol egymilliárdról felejtkezik el, hol egy orosz cégről. De nem felejt el egyetlen pályázaton sem elindulni, egy támogatást megpályázni, és abban nyerni. Ahogy nem felejti el azt sem, diszkréten hallgatnia kell Orbán egy G Viktor nála tárolt vagyonáról is.

De a családról sem szabad elfelejtkezni. Főleg a gyerekekről. Hiszen ők már a saját lábukon állnak a közpénzből, a saját kikötőjükben világítják ki az ország egyre több stadionját, és közterét. Mert ők ebben nagyon jók, és más ezt nem is tudná megcsinálni. Meg nem is érdemes neki. De a család több helyen is megállja a helyét. Foglalkoztatja őket a párthoz kötődő önkormányzat, állami cég, akár több helyen is. Mert a család az nagyon fontos, főleg ha az keresztény, demokrata, és nemzeti.

A legjobb az, mikor teljesen hülyének nézik a szavazót. El akarják hitetni vele, a brókerek rossz emberek, a befektető is hülye, és Matolcsy a szent, aki nem ellenőrzi őket. Bele akarják verni azt a hazugságot, az autó pályát úgy kell építeni, hogy a közpénz arany kalapácsából gyémánt forgácsok hulljanak le, és azokat még ki is kell fizetni az adózóknak. Higgye el a kedves szavazó nincs itt semmi korrupció, a hatalom jóléte csak látszat, ők az emberekért dolgoznak, és megvédik őket a túlzott éleslátástól. Elég az nekik ha elhiszik amit mondanak nekik, a többiről az az akadékoskodó tisztesség tehet, amire nem is kell figyelni. Ne is nyissa ki senki a szemét, vagy ha azt meg is teszi, ne lásson vele, mert a feltáruló valóság miatt még akár rosszul is érezné magát- nyomja az arcába a hatalom a szavazónak. Mert ugye eddig is ez ment, csak most gátlástalanabbul. Már csak az a kérdés, vajon meddig?

http://banditapolitika.blog.hu/2015/04/19/a_fideszkdnp_orban_banda_nem_csak_korru pt_de_meg_lop_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználásában, tapasztalatokból, gátlástalanabbul, berendezkedésnek, felzárkóztatásra, megtakarításból, államosításával, megmondóemberek, banditapolitika, elfogulatlannak, elherdálásában, foglalkoztatja, visszaosztotta, miniszterelnök, függetlenséget, ebédszünetében, egymilliárdról, pártatlanságot, százmilliókért, átjátszásával, szerencsétlen, megélhetésért, kikényszeríti, elfelejtkezni, összefogással, megállapítani, lakóparkjában, nyilvánvalóan, kormányközeli, ingatlanokat, trafikmutyit, módszerekkel, botrányokhoz, beletörődést, elutasítónak, egyértelműek, most éppen, baromfi udvar, keményen dolgozó, közmunkások ebédszünetében, orra előtt, eddig csak, adófizetői forintok, mostani hatalom, ügyészségi vezetés, főnöki rendszer, állam hatalmat, rendszer részévé, korábbi tapasztalatokból, nagyok mindig, tőle elszedett, érzete szerint, Fideszkdnp Orbán, Lázár Jánoshoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Rátalálsz  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png lepke  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  képre írva  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png kutya  Tavaszi kép  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szívem  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Mai harmónia kártyám  Png virág  Sose bánj semmit  Reggel van  A boldog családok mind hasonló...  Idő  Nagyi telefonál  Rátalálsz  Png kutya  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reménység és erő Krisztustól e...  Sose bánj semmit  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Julian Brass gondolata  Png kutya  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép álmokat!  Akarat  Png telefon  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Idő  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Julian Brass gondolata  Alvó cicák  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png ház  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A Megváltó szolgálatában  Elköszönt  Örülök, hogy látlak!  Németh László tollából  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Szívem  Png kislány  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Reggel van  A boldog családok mind hasonló...  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Boldog születésnapot a ma ünne...  Az igazi szeretetért rendszeri... 
Bejegyzés Címkék
most éppen, baromfi udvar, keményen dolgozó, közmunkások ebédszünetében, orra előtt, eddig csak, adófizetői forintok, mostani hatalom, ügyészségi vezetés, főnöki rendszer, állam hatalmat, rendszer részévé, korábbi tapasztalatokból, nagyok mindig, tőle elszedett, érzete szerint, szüntelenül fülébe, képzelete játszik, országban teljesen, többi kormányközeli, trafikok államosításával, híveknek való, végén János, földek átjátszása, gazdák helyett, műkörmös köze, azóta miniszterré, legális jövedelméből, belváros korábbi, látható jövedelménél, neki járó, látványos kormányzati, kert végében, teljesen rendben, orosz cégről, támogatást megpályázni, saját lábukon, saját kikötőjükben, ország egyre, család több, párthoz kötődő, nagyon fontos, brókerek rossz, autó pályát, közpénz arany, kedves szavazó, hatalom jóléte, emberekért dolgoznak, túlzott éleslátástól, feltáruló valóság, felhasználásában, tapasztalatokból, gátlástalanabbul, berendezkedésnek, felzárkóztatásra, megtakarításból, államosításával, megmondóemberek, banditapolitika, elfogulatlannak, elherdálásában, foglalkoztatja, visszaosztotta, miniszterelnök, függetlenséget, ebédszünetében, egymilliárdról, pártatlanságot, százmilliókért, átjátszásával, szerencsétlen, megélhetésért, kikényszeríti, elfelejtkezni, összefogással, megállapítani, lakóparkjában, nyilvánvalóan, kormányközeli, ingatlanokat, trafikmutyit, módszerekkel, botrányokhoz, beletörődést, elutasítónak, egyértelműek, bizonyítékok, jövedelméből, magánnyugdíj, kikötőjükben, jövedelménél, fenntartását, kalapácsából, önkormányzat, éleslátástól, tyúktolvajra, akadékoskodó, törvényesen, megalkuvást, önállóságot, megcsinálni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.